Žymos: rašiklio laikiklis vaikams, Priedai

5vnt Nešiojamų Įrašą Daugiafunkcinis Skrybėlę Įrašus Maišelį Skrybėlę Turėtojo Kelionės Skrybėlę Laikytojas Įrašo Lauko Suaugusiems, Vaikams, Kelionės Reikmenys

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės

Hat Įrašus, Kelionių Rankinės, Kuprinės, Lagaminai,Daugiafunkcinis Įrašą

Kelionės skrybėlę valdytojas yra įrengta dirželis su geros elastingumą; elastingas dirželis nėra lengva iškraipomas ir gali jums tarnauti ilgą laiką.

Įvairias programas: Šios elastiniais dirželiais su įrašai gali būti patikimai pritvirtintas į maišą, galite nemokamai į savo rankas, kai keliaujate.Ji yra ne tik naudojamas įrašą skrybėlės, tačiau taip pat kaukės, plaukų juostos, pirštines ir viskas, galite lengvai prarasti.

Patogiai laikyti: specialiai sukurta kelionės ir lauko veikla, pavyzdžiui, žvejybos, žygiai ir stovyklavimas; jis yra patogus laikyti ir pašalinti skrybėlę, o sumažinti rizikos prarasti tai; lengva laikyti padarys jūsų kelionės daugiau nerimauti nemokamai.

Namų praktinių įtaisą: mažas dydis, bet su daugkartinio naudojimo; elastinga skrybėlę įrašai gali būti taikomas organizuoti daiktų, pavyzdžiui, kepurės, rankšluosčių, popieriaus lapus ir atvirukų namuose

Specifition:

Spalva:kaip paveikslėlyje

Medžiaga:nailonas

Dydis: apie 13*2.5 cm

Komplektą sudaro:

5 Vnt skrybėlę įrašą

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Sku: e79308

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: