Savybės:

OOTDTY

Pyplys Visiškai Pirštų Pirštinės: vaikai pirštinės matomas su visu pirštu, megzti dizainas, 13 neprivalomas spalva pasirinkti, minkštas spalva gali lengvai tilptų kūdikiai skiriasi apranga, super minkštas kvėpuojantis & šilta medžiaga saugo jūsų vaiko rankas, patogus ir šiltas šaltas oras.

Odos Draugiškas Medžiaga: patogus pirštines, naudoti kvalifikuoti akrilo pluoštai, medžiagos, megzti vilnos, sutirštės medžiaga, super minkštos ir odos draugiškas užtikrinti savo patogūs dėvėti, pralaidžios orui medžiagos ir gera išvaizda, su tobula & patvarus spektakliai.

Jaukus Amžiaus 1-5Year Vaikai Rudens Žiemos Megztos pirštuotos pirštinės, kumštinės Pirštinės: vaikai pirštines su ranka mezgimo dizaino, geros kokybės, jaukus ir šiltas sutirštės medžiagos, puikiai tinka bamblys žiemą ir rudenį kasdien dėvėti, užtikrinti, kad jūsų mažai kūdikiai rankas jaukus & sausos žiemos.

Universalus Dydis: vaikai visą pirštų pirštinės su universalus dydis, kuris tinka ir tinka amžiaus 1-5 metų baby ir pradedantys vaikščioti kūdikiai mažai rankas, unisex spalva & unikalus rankomis austus stilius tinka ir berniukams, ir mergaitėms.

Puiki Dovana Kūdikio & Bamblys: Mūsų odinės pirštinės puikiai tinka kūdikio, vaikiška, tinka kasdieninio drabužiai, ir įvairiomis progomis, žiemą, ankstyvą pavasarį, ir rudenį, ir šaltą sniego, vėjuotomis dienomis visi tinka, tinka pėsčiųjų, kempingas, slidinėjimas, snieglenčių sportas ir kt.

Techniniai duomenys:

Produkto Aspektas: Kaip nuotraukose parodyta

Medžiaga: Akrilo Pluoštų

Spalva Pasirinktinai: 13 neprivaloma spalvos kaip nuotraukose parodyta, prašome pasirinkti jūsų pageidavimus

Grynasis Svoris: apytiksl. 15g/0.03 kg

Tinka: 1-5 Metų pyplys vaikai

Komplektą Sudaro:

1 x Pyplys Visiškai Pirštų Pirštinės

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Sku: e113593

  • Medžiaga - Medvilnės
  • Elemento Tipas - Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
  • CN - Kinija
  • Departamentas Pavadinimas - Kūdikių
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Amžius - 7-12y

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: